DOMOVBlog
Čítanie na voľný čas

Interiérový dizajn – čo nás čaká v roku 2016?

Sme na začiatku nového roku a ako každý rok, aj tento nás v interiérovom dizajne čaká pár nových trendov. Rozlúčiť by sme sa mali so všetkým, čo má ružovo – zlatý metalický nádych či industriálny dizajn. Poďme sa preto pozrieť, na aké novinky sa môžeme v roku 2016 tešiť.
 

Nerezová oceľ

Vyzerá to, že farba kuchynských spotrebičov sa mení každých niekoľko rokov. Len nedávno boli v kuchyni IN pastelové farby alá 50-te roky, kým dnes prichádza úplne opačný extrém. Tento rok nás totiž čaká záplava vyleštenej nerezovej ocele v čiernom prevedení. Uvidíme, dokedy vydrží tento trend.

Kuchyna-nerez.jpg
 

Obývacie izby bez televízorov

V dnešnej dobe plnej technológií je to malý zázrak, že sa čoraz viac rodín uchyľuje k rozhodnutiu zariadiť si obývaciu izbu bez digitálnych vymožeností a samozrejmostí, akou je napríklad televízia. A je to z jediného dôvodu – aby rodina mohla tráviť spolu viac plnohodnotnejšieho času. Sme radi, že podľa odborníkov bude tento trend v roku 2016 čoraz viac na vzostupe.

obyvcia-izba-bez-tv.jpg
 

Krby

Krby sa čoraz viac stávajú súčasťou rodinných domov, ale aj bytov (áno, áno, existujú aj krby do bytov). Je to výborný doplnok do obývačky či do spálne – dodá potrebnú atmosféru, zútulní celý priestor a koniec – koncov, nahradí aj samotnú televíziu.

krby.jpg
 

Kúpeľňa alebo obývačka?

Dobre, tento trend sa týka najmä tých, ktorí majú to šťastie, že majú veľkú kúpeľňu. Ak však medzi nich patríte, tak vedzte, že z kúpeľne sa pomaly, ale isto stáva malá oáza pokoja. Pridajte malé kreslo, čerstvé kvety, pár dekoračných prvkov a stane sa vašou najobľúbenejšou miestnosťou. :)

kupelna-2.jpg
 

Návrat pracovných stolov

Obdobie, keď sme doma vybavovali pracovné veci v posteli na notebookoch, je oficiálne za nami. V roku 2016 je spálňa vyhradená pre oveľa dôležitejšie veci. Zariaďte si preto vo svojom byte pracovný kútik presne podľa vašich predstáv. Kreativite sa medze nekladú, hlavne, aby vám bolo pohodlne a aby sa vám dobre pracovalo.

pracovny-stol.jpg
 

Zdroj fotografií: elledecor.com