DOMOVBlog
Rady a tipy

6 tipov, ako z grilovania urobiť jedinečný zážitok

Leto je ideálny čas v roku, kedy si počas víkendov a voľných večerov môžete s rodinou a priateľmi vychutnať poriadnu grilovačku. Ak ešte nemáte vlastný gril, ale premýšľate o ňom, pozrite si týchto šesť skvelých tipov ako z grilu na dome či v záhrade spraviť dizajnový kúsok.
 

Vintage je IN

Ak obľubujete všetko staré, čo dýcha históriou a spomienkami, štýl vintage je pre vás ako stvorený. A prečo ho nevyužiť aj v grilovacej časti? Vášmu domovu dodá naozaj útulnú atmosféru. Viete si predstaviť, tie grilovačky? Na nezaplatenie :)

vintage.jpg
 

Kamenný stôl

Predstavte si zabudovaný gril a pri ňom veľký kamenný stôl. Trochu iný štýl, než na aký je väčšina z nás zvyknutá, ale prečo nie?

betonovy-stol.jpg
 

A opäť ďalšie kamene

Vybudujte si svoju grilovaciu časť celú z kameňa. Je to štýlové, nadčasové a dokonca aj praktické. Kamenné prvky sa hodia takmer ku každému typu exteriéru – seknúť sa nemôžete ;)

stone-area.jpg
 

Dvojúrovňový gril

Postavte si dvojúrovňový gril. Jedna úroveň bude pre gril majstra a druhá pre nedočkavých hostí. Tento typ grilu má výhodu najmä v tom, že celá spoločnosť je pohromade aj pri príprave jedla. Gril majster tak nie je vyčlenený z konverzácie, čo určite mnohí ocenia :)

dvojlevelovy-gril.jpg
 

Biela, biela, biela

Biela farba je v móde – v podstate každú sezónu. Nikdy ňou nič nepokazíte, naopak. Presvetlíte priestor, dodáte mu nádych luxusu a letná atmosféra bude ešte výraznejšia. A biela spolu s kamennými prvkami, to je kombinácia, po ktorej nám srdce priam piští :)

biela-1.jpg
 

Preneste si domov trochu vidieka

Rustikálny alebo vidiecky štýl ocenia najmä romantické duše. Vášmu domovu dodá teplo, príjemnú atmosféru a tak, ako kameň, aj drevo je prvok, ktorý nikdy z módy nevyjde.

rustic-way.jpg
 

Inšpirácia: https://www.architecturendesign.net/