DOMOVBlog
Čítanie na voľný čas

Nákup darčekov bez stresu? Vieme, ako na to!

Máte radi Vianoce? My veľmi. Každý rok si vychutnávame tú úžasnú atmosféru, ktorú so sebou prinášajú a nechávame sa unášať ich čarom. Inak sa ani nedá. Ligotavý stromček, rozvoniavajúce dobroty, vianočné rozprávky pustené od rána do večera. Kto by odolal. Ak práve nemáte malé deti, Vianoce nie sú len o darčekoch. Ale je pravda, že sú ich veľkou súčasťou. Či chceme alebo nie. Preto sa treba pripraviť dopredu.  Máme preto pre vás malý tip, ako urobiť radosť vám aj vaším blízkym tak, aby to nezruinovalo vašu peňaženku.

vianoce.jpg
Zdroj: impressiveinteriordesign.com
 

Myslite vo veľkom, ale prakticky

Dosť bolo ponožiek pod stromčekom. Porozmýšľajte radšej, čo vaším blízkym chýba a čo by naozaj potrebovali. Doplnok do bytu, kus nábytku? A možno ste to dokonca vy, kto by si potreboval urobiť na Vianoce radosť... Vianoce sú náročná záležitosť, ale práve z tohto dôvodu niekto múdry jedného dňa vymyslel nákup na splátky.
 

Posteľ na splátky? Nech sa páči!

Nič nie je problém. Prezrite si tovar na nabbi.sk, vyberte si, čo potrebujete vy alebo vaši blízky a požiadajte o zakúpenie na splátky. Parametre úveru si nastavíte z pohodlia domova a do niekoľkých minúť, najviac však do 24 hodín sa dozviete, či vám bol úver schválený. Stačí byť občanom Slovenskej republiky s trvalým pobytom na území SR, mať nad 18 rokov a trvalý zdroj príjmov. Ak si neviete s niečím rady, pokojne sa obráťte na našu infolinku na tel. čísle 0948 134 888.

postel-1.jpg
Zdroj: home-designing.com
 

Vianoce s úsmevom na tvári

Možno vám príde predčasné hovoriť o Vianociach v októbri, ale každý rok to býva rovnaké. Nákup darčekov pre rodinu či priateľov zvykneme odkladať na poslednú chvíľu, čím si vyrábame zbytočný stres. Jedno sa nabaľuje na druhé a sviatky si potom neužijeme tak, ako by sme mohli. Skúste to tento rok zmeniť. Vybavte si darčeky už teraz a vychutnajte si Vianoce naplno. Vieme, o čom hovoríme! ;)