Nachádzate sa tu

Kuchyňa Bahran 280 - craft zlatý / biely lesk

280 x 31.8/60 x 213.7 cm
525.00s DPH
437.50 € bez DPH
Na objednávku
Predpokladaný termín doručenia štvrtok 13.06.2024
Doprava 9.90 €
Množstvo:
Kúpiť na splátky
Záruka 24 mesiacov
Značka: NABBI
NÁKUPNÝ PORADCA:

Kuchyňa Bahran 280 - craft zlatý / biely lesk

Objavte krásu, eleganciu a jemnosť kuchyne BAHRAN 280, v očarujúcom prevedení craft zlatý / biely lesk, ktorá sa stane srdcom Vášho domova. Je navrhnutá tak, aby dokonalo zapadla do priestoru, aby bola ekonomickým a moderným riešením pri zariaďovaní a aby bola nie len praktickým prvkom, ale tiež nádherným doplnkom. Na jej výrobu bola použitá kvalitná DTD, z ktorej je vyrobený pevný korpus kuchyne. Dvierka kuchyne sú vyrobené z lesklej MDF nábytkovej dosky. Hrúbka použitého materiálu je 16 mm. Súčasťou je aj kuchynská pracovná doska vo farbe craft zlatý s hrúbkou 38 mm, je široká 220 cm a hlboká 60 cm. Linka sa skladá z niekoľkých skriniek, ktoré poskytnú dostatok miesta na odloženie kuchynského riadu a jednej väčšej skrine na vstavanú chladničku s rozmerom (ŠxHxV): 60x54,2x203,7 cm. Vrchnú časť kuchyne tvorí jednodverová skrinka s rozmerom (ŠxHxV): 50x31,8x70 cm, skrinky nad digestor s rozmerom (ŠxH): 60x31,8 cm, jednodverová skrinka s rozmerom (ŠxHxV): 60x31,8x70 cm a ďalšia jednodverová skrinka s rozmerom (ŠxHxV): 50x31,8x70 cm. Spodné skrinky tvorí skrinka so zásuvkou s rozmerom (ŠxHxV): 50x54,2x72 cm, skrinka na vstavanú rúru s rozmerom (ŠxHxV): 60x54,2x72 cm a skrinka pod umývadlo s rozmerom (ŠxHxV): 50x54,2x72 cm. Kuchyňa je doplnená o jedny dvierka na umývačku riadu (teda nejedná sa o skrinku, ale o vyhradené miesto pre spotrebič), ktoré sú zakomponované v spodnej časti linky so šírkou 60 cm. O manipuláciu a otváranie dvierok sa postarajú nenápadné sivé kovové úchytky. Nastaviteľné kuchynské nožičky umožnia kuchyňu krásne prispôsobiť akémukoľvek povrchu, ich výška dosahuje najviac 10 cm. Jednoduchšiu manipuláciu pri otváraní skriniek, vyklápaním dohora, zabezpečia plynové mechanizmy zdvíhania a pohodlné a hladké otváranie šuplíka zaručí kvalitný výsuvný mechanizmus Hettich-Quadro, na ktorom je osadený. Vneste dávku elegancie, štýlu a pokojnej atmosféry do Vášho domova v podobe kuchyne Bahran, v ktorej Vám varenie a pečenie pôjde od ruky, vďaka jej špičkovému prevedeniu a jedinečnej funkčnosti.

Parametre
Šírka280 cm
Hĺbka31.8/60 cm
Výška213.7 cm
POČET BALÍKOV VÝROBCU12 ks
OBJEM V ZABALENOM STAVE VÝROBCU0.447 m3
VÁHA S OBALOM VÝROBCU214.5 kg
TYPOVÉ OZNAČENIEBahran 280
HĹBKA OD - DO (CM)31,80 - 60
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽodborná
ÚDRŽBAutierať navlhko
HLAVNÁ FARBAbiela
FARBAcraft zlatý / biely lesk
PREVEDENIE KORPUSUdub
PREVEDENIE S LESKOMáno
HLAVNÝ MATERIÁLaglomerovaný materiál
MATERIÁLDTD / MDF
DRUH AGLOMEROVANÉHO MATERIÁLUDTD
OSVETLENIEnie
VÝHODY PRODUKTUv cene pracovná doska craft zlatý
FUNKCIA POMALÉHO ZATVÁRANIAáno
DREZnie
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIEplynové piesty
Zobraziť ďalšie parametre
Kuchyňa Bahran 280 - craft zlatý / biely leskKuchyňa Bahran 280 - craft zlatý / biely leskKuchyňa Bahran 280 - craft zlatý / biely leskKuchyňa Bahran 280 - craft zlatý / biely leskKuchyňa Bahran 280 - craft zlatý / biely lesk

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie
NABBI

NABBI

Ako dlhoročný predajca nábytku a doplnkov do domácnosti spolupracujeme s mnohými tuzemskými, ale aj zahraničnými dodávateľmi a výrobcami s cieľom priniesť našim zákazníkom výrobky s čo nalepším pomerom kvality, estetiky a cenovej úrovne. Preto sme sa rozhodli priviesť na trh vlastnú produktovú značku "nabbi" zaručujúci najlepší pomer kvality, úžitkových vlastností a priaznivej ceny pre našich zákazníkov.

Nami ponúkaný tovar s označením „nabbi“ zabezpečujeme u našich dodávateľov, alebo si ho nechávame vyrábať u našich zmluvných výrobcov vďaka čomu máme plne pod kontrolou kvalitu takto označených výrobkov. Darí sa nám tak udržiavať vysoký štandard kvality, neustále prinášať do našej ponuky tovar zodpovedajúci najnovším trendom v bývaní a spravovať si portfólio vlastných produktov keďže výrobu si riadime sami.

V produktovej rade „nabbi“, ktorú neustále rozširujeme, môžete nájsť sedacie súpravy a iný čalúnený nábytok, ľahší drevený nábytok, doplnky do interiéru a celé spektrum záhradného nábytku.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín
Možnosť dokúpiť: 

Alternatívne produkty