Nachádzate sa tu

Okrúhly konferenčný stolík (2 ks) Flamingo - sivý mramor / čierna

80 x 80 x 46 cm
241.00s DPH
200.83 € bez DPH
Skladom u dodávateľa >5 ksSkladom u dodávateľa >5 ks
Predpokladaný termín doručenia streda 22.05.2024
Doprava 7.90 €
Množstvo:
Kúpiť na splátky
Záruka 24 mesiacov
Značka: HALMAR

Okrúhly konferenčný stolík (2 ks) Flamingo - sivý mramor / čierna

Tento okrúhly konferenčný stolík značky Halmar je ideálnym doplnkom do každého moderného interiéru. Súčasťou balenia sú dva stolíky, ktoré sa vyznačujú svojím jedinečným dizajnom a kvalitnou spracovaním.

Stolík Flamingo je vyrobený z práškovanej ocele, čo mu dodáva pevnosť a dlhodobú odolnosť. Hlavný materiál je kov, konkrétne oceľ, ktorá je známa svojou vysokou odolnosťou voči poškodeniu. Stolík má tmavú farbu - kombináciu sivého mramoru a čiernej, čo ho robí univerzálnym doplnkom do rôznych farebných schém.

Stolík má rozmery 80 cm na šírku a hĺbku a 46 cm na výšku. Jeho čistá váha je 31 kg, pričom váha s obalom dodávateľa je 32 kg. Stolík sa dodáva v demonte, ale jeho montáž je jednoduchá a nevyžaduje žiadne špeciálne nástroje alebo zručnosti.

Pokiaľ ide o údržbu, stačí ho utierať navlhko. Tento stolík je určený na celoročné využitie v interiéri. Napriek tomu, že nemá lesklé prevedenie ani osvetlenie, jeho moderný vzhľad a kvalitný materiál robia z neho skutočný skvost v každej obývačke.

Stolík Flamingo je viac ako len praktickým nábytkom. Je to aj štýlový doplnok, ktorý dodá vášmu domovu eleganciu a modernosť.

Parametre
Šírka80 cm
Hĺbka80 cm
Výška46 cm
ČISTÁ VÁHA DODÁVATEĽA31 kg
KUSOV V BALENÍ DODÁVATEĽA1 ks
VÁHA S OBALOM DODÁVATEĽA32 kg
OBJEM V ZABALENOM STAVE DODÁVATEĽA0.3523 m3
POČET BALÍKOV DODÁVATEĽA2 ks
TYPOVÉ OZNAČENIEFlamingo
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽjednoduchá
ÚDRŽBAutierať navlhko
HLAVNÁ FARBAsivá
DOPLNKOVÁ FARBAčierna
FARBAsivý mramor / čierna
PREVEDENIE S LESKOMnie
HLAVNÝ MATERIÁLkov
MATERIÁLpráškovaná oceľ
DRUH KOVUoceľ
OSVETLENIEnie
KOLIESKAnie
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE2 ks v balení
Zobraziť ďalšie parametre
Okrúhly konferenčný stolík (2 ks) Flamingo - sivý mramor / čiernaOkrúhly konferenčný stolík (2 ks) Flamingo - sivý mramor / čiernaOkrúhly konferenčný stolík (2 ks) Flamingo - sivý mramor / čiernaOkrúhly konferenčný stolík (2 ks) Flamingo - sivý mramor / čiernaOkrúhly konferenčný stolík (2 ks) Flamingo - sivý mramor / čiernaOkrúhly konferenčný stolík (2 ks) Flamingo - sivý mramor / čiernaOkrúhly konferenčný stolík (2 ks) Flamingo - sivý mramor / čiernaOkrúhly konferenčný stolík (2 ks) Flamingo - sivý mramor / čiernaOkrúhly konferenčný stolík (2 ks) Flamingo - sivý mramor / čiernaOkrúhly konferenčný stolík (2 ks) Flamingo - sivý mramor / čierna

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie
HALMAR

HALMAR

Spoločnosť Halmar je dovozca a distribútor nábytku od výrobcov z celého sveta, ale taktiež ponúka výrobky domácich stredoeurópskych výrobcov. Má viac ako 1000 veľkoobchodných odberateľov v predovšetkým Poľsku a viac ako 100 zahraničných zákazníkov.

Halmar pôsobí na trhu od roku 1989, má potrebné znalosti, skúsenosti a logistické priestory o rozlohe viac ako 14 000 metrov štvorcových.

Hlavnými prednosťami spoločnosti Halmar ako distribútora nábytku sú:

  • atraktívne ceny
  • široký sortiment
  • veľká distribučná sieť po celej strednej Európe
  • efektívny predajný servis
Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín

Alternatívne produkty