Nachádzate sa tu

Pracovňa Ovida - craft tobaco / matera

1202.00s DPH
1001.67 € bez DPH
Čiastočne skladom
Predpokladaný termín doručenia štvrtok 20.06.2024
Doprava 7.90 €
Kúpiť na splátky
Záruka 24 mesiacov
Značka: NABBI
NÁKUPNÝ PORADCA:

Pracovňa Ovida - craft tobaco / matera

Pracovňa Ovida je moderný nábytok do interiéru, ktorý sa vyznačuje svojou tmavou farbou a jedinečným dizajnom. Tento produkt je vyrobený z aglomerovaného materiálu DTD, ktorý je známy svojou odolnosťou a dlhou životnosťou. Hlavné farebné prevedenie je dub, doplnené o sekundárnu sivú farbu.

Pracovňa Ovida sa dodáva v demonte, čo umožňuje jednoduchšiu prepravu a skladovanie. Montáž tohto nábytku vyžaduje určitú zručnosť, ale vďaka detailnému návodu by nemala byť problémom ani pre menej skúsených užívateľov. Údržba tohto produktu je veľmi jednoduchá - stačí ho utierať navlhko.

Tento nábytok neobsahuje osvetlenie ani funkciu pomalého zatvárania. Na druhej strane, jeho silnou stránkou sú kovové nohy, ktoré mu dodávajú stabilitu a robustnosť. Pracovňa Ovida pozostáva z 8 prvkov, čo umožňuje flexibilné usporiadanie podľa potrieb užívateľa.

Pracovňa Ovida je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú funkčný a zároveň esteticky príťažlivý nábytok do svojej kancelárie alebo pracovne. Jej moderný vzhľad a tmavé farebné prevedenie craft tobaco / matera sa hodí do každého interiéru. Tento produkt je súčasťou ponuky značky NABBI, ktorá je známa svojou kvalitou a spoľahlivosťou.

Parametre
TYPOVÉ OZNAČENIEOvida
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽvyžaduje zručnosť
ÚDRŽBAutierať navlhko
HLAVNÁ FARBAdub
DOPLNKOVÁ FARBAsivá
FARBAcraft tobaco / matera
PREVEDENIE S LESKOMnie
HLAVNÝ MATERIÁLaglomerovaný materiál
MATERIÁLDTD / kov
DRUH AGLOMEROVANÉHO MATERIÁLUDTD
OSVETLENIEnie
FUNKCIA POMALÉHO ZATVÁRANIAnie
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIEkovové nohy
Pracovňa Ovida - craft tobaco / materaPracovňa Ovida - craft tobaco / materaPracovňa Ovida - craft tobaco / materaPracovňa Ovida - craft tobaco / materaPracovňa Ovida - craft tobaco / materaPracovňa Ovida - craft tobaco / materaPracovňa Ovida - craft tobaco / materaPracovňa Ovida - craft tobaco / materaPracovňa Ovida - craft tobaco / matera

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie
NABBI

NABBI

Ako dlhoročný predajca nábytku a doplnkov do domácnosti spolupracujeme s mnohými tuzemskými, ale aj zahraničnými dodávateľmi a výrobcami s cieľom priniesť našim zákazníkom výrobky s čo nalepším pomerom kvality, estetiky a cenovej úrovne. Preto sme sa rozhodli priviesť na trh vlastnú produktovú značku "nabbi" zaručujúci najlepší pomer kvality, úžitkových vlastností a priaznivej ceny pre našich zákazníkov.

Nami ponúkaný tovar s označením „nabbi“ zabezpečujeme u našich dodávateľov, alebo si ho nechávame vyrábať u našich zmluvných výrobcov vďaka čomu máme plne pod kontrolou kvalitu takto označených výrobkov. Darí sa nám tak udržiavať vysoký štandard kvality, neustále prinášať do našej ponuky tovar zodpovedajúci najnovším trendom v bývaní a spravovať si portfólio vlastných produktov keďže výrobu si riadime sami.

V produktovej rade „nabbi“, ktorú neustále rozširujeme, môžete nájsť sedacie súpravy a iný čalúnený nábytok, ľahší drevený nábytok, doplnky do interiéru a celé spektrum záhradného nábytku.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín
Súčasti zostavy: 
Možnosť dokúpiť: 

Alternatívne produkty