Nachádzate sa tu

Ratanová dvojsedačka Haldon - čierna / prírodná / tmavosivá

146 x 100 x 142 cm
704.00s DPH
586.67 € bez DPH
Skladom u dodávateľa 3 ksZostávajú už len 3 ks
Predpokladaný termín doručenia utorok 21.05.2024
Doprava 7.90 €
Množstvo:
Kúpiť na splátky
Záruka 24 mesiacov
Značka: NABBI

Ratanová dvojsedačka Haldon - čierna / prírodná / tmavosivá

Krásna a štýlová ratanová dvojsedačka HALDON Vám ponúka dostatok miesta a maximálne pohodlie vďaka svojim rozmerom a mimoriadne veľkému vankúšu a dvom záhlavným vankúšikom. Rám dvojsedačky je vyrobený z kvalitnej ocele, ktorá zabezpečí odolnosť nábytku a funkčnosť po dlhé roky. Sedacia časť je pre ešte väčšie pohodlie vypletaná umelým ratanom, čiernej farby. Oceľové nohy kresla zabezpečujú stabilitu a pevnosť kresla a sú doplnené farbou imitujúcou drevo, ktorá ju robí ešte zaujímavejšou. Vankúše sú vyrobené z kvalitného polyestru, ktorý je odolný voči oderu, zašpineniu a tiež voči vlhkosti. Jeho farebné prevedenie je tmavosivá, ktorá sa perfektne hodí do Vašej obývačky či na záhradu. Vďaka použitým materiálom je dvojsedačka jednoduchá na údržbu a ľahko sa čistí. Výrezy na konštrukcii poskytnú dostatočnú oporu pre Vaše ruky napríklad pri čítaní knihy. Celkové rozmery dvojsedačky sú (ŠxHxV): 146x100x142 cm a jeho maximálna nosnosť je 230 kg. Nechajte sa očariť jedinečnou ratanovou dvojsedačkou Haldon. Stane sa jedinečným miestom Vašej záhrady či obývačky, v ktorej sa budete cítiť pohodlne a príjemne. Pohodlne sa usaďte, kľudne aj s partnerom, uvoľnite sa a vychutnávajte si zaslúžený oddych počas celého dňa.
Parametre
Šírka146 cm
Hĺbka100 cm
Výška142 cm
KUSOV V BALENÍ DODÁVATEĽA1 ks
VÁHA S OBALOM DODÁVATEĽA30.6 kg
POČET BALÍKOV DODÁVATEĽA1 ks
OBJEM V ZABALENOM STAVE DODÁVATEĽA0.708 m3
ČISTÁ VÁHA DODÁVATEĽA25.3 kg
TYPOVÉ OZNAČENIEHaldon
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽjednoduchá
ÚDRŽBAmimo sezóny uschovať
MAXIMÁLNE ZAŤAŽENIE (KG)230
HLAVNÁ FARBAčierna
FARBAčierna / prírodná / tmavosivá
HLAVNÝ MATERIÁLumelý ratan
MATERIÁLoceľ / umelý ratan / polyester
VÝHODY PRODUKTUpevný oceľový rám
ÚLOŽNÝ PRIESTORnie
PRE POČET OSÔB2
ORIENTÁCIAobojstranná
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIEveľký vankúš
Zobraziť ďalšie parametre
Ratanová dvojsedačka Haldon - čierna / prírodná / tmavosiváRatanová dvojsedačka Haldon - čierna / prírodná / tmavosiváRatanová dvojsedačka Haldon - čierna / prírodná / tmavosiváRatanová dvojsedačka Haldon - čierna / prírodná / tmavosiváRatanová dvojsedačka Haldon - čierna / prírodná / tmavosiváRatanová dvojsedačka Haldon - čierna / prírodná / tmavosiváRatanová dvojsedačka Haldon - čierna / prírodná / tmavosiváRatanová dvojsedačka Haldon - čierna / prírodná / tmavosiváRatanová dvojsedačka Haldon - čierna / prírodná / tmavosiváRatanová dvojsedačka Haldon - čierna / prírodná / tmavosiváRatanová dvojsedačka Haldon - čierna / prírodná / tmavosiváRatanová dvojsedačka Haldon - čierna / prírodná / tmavosiváRatanová dvojsedačka Haldon - čierna / prírodná / tmavosiváRatanová dvojsedačka Haldon - čierna / prírodná / tmavosiváRatanová dvojsedačka Haldon - čierna / prírodná / tmavosivá

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie

Najčastejšie zakúpené príslušenstvo a podobný tovar

NABBI

NABBI

Ako dlhoročný predajca nábytku a doplnkov do domácnosti spolupracujeme s mnohými tuzemskými, ale aj zahraničnými dodávateľmi a výrobcami s cieľom priniesť našim zákazníkom výrobky s čo nalepším pomerom kvality, estetiky a cenovej úrovne. Preto sme sa rozhodli priviesť na trh vlastnú produktovú značku "nabbi" zaručujúci najlepší pomer kvality, úžitkových vlastností a priaznivej ceny pre našich zákazníkov.

Nami ponúkaný tovar s označením „nabbi“ zabezpečujeme u našich dodávateľov, alebo si ho nechávame vyrábať u našich zmluvných výrobcov vďaka čomu máme plne pod kontrolou kvalitu takto označených výrobkov. Darí sa nám tak udržiavať vysoký štandard kvality, neustále prinášať do našej ponuky tovar zodpovedajúci najnovším trendom v bývaní a spravovať si portfólio vlastných produktov keďže výrobu si riadime sami.

V produktovej rade „nabbi“, ktorú neustále rozširujeme, môžete nájsť sedacie súpravy a iný čalúnený nábytok, ľahší drevený nábytok, doplnky do interiéru a celé spektrum záhradného nábytku.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín

Alternatívne produkty