Nachádzate sa tu

Rohová sedačka U s rozkladom Toniks U L/P - biela / sivý melír

420 x 210 x 85 cm
1346.00s DPH
1121.67 € bez DPH
Skladom 4 ksZostávajú už len 4 ks
Predpokladaný termín doručenia pondelok 13.05.2024
Doprava 9.90 €
Množstvo:
Kúpiť na splátky
Záruka 24 mesiacov
Značka: KONDELA
NÁKUPNÝ PORADCA:

Rohová sedačka U s rozkladom Toniks U L/P - biela / sivý melír

Toniks U L/P je moderná rohová sedačka v tvare U od značky Kondela, ktorá sa hodí do každého interiéru. Jej farebné prevedenie je v elegantnej kombinácii bielej a sivej melírovej farby, čo dodáva sedačke sofistikovaný vzhľad. Sedačka je vyrobená z kvalitnej látky a ekokože, ktoré sú známe svojou odolnosťou a dlhou životnosťou.

Sedačka má rozkladaciu funkciu, čo umožňuje jej použitie aj ako pohodlné lôžko s celkovou plochou na spanie 150 x 360 cm. Hĺbka sedadla je 65 - 90 cm a výška sedadla je 40 cm, čo zabezpečuje maximálne pohodlie pri sedení. Napriek tomu, že sa dodáva v demonte, montáž je jednoduchá a rýchla.

Údržba a materiál

Poťahový materiál tejto sedačky je látka, ktorú stačí utierať namokro pre udržanie čistoty a sviežosti. Sedačka má oderuodolnosť 55000 cyklov Martindale, čo zaručuje jej dlhú životnosť aj pri intenzívnom používaní. Čalúnenie zadnej časti zabezpečuje, že sedačka vyzerá skvele z každého uhla pohľadu.

Rozmery a hmotnosť

Sedačka má výšku 85 cm, hĺbku 210 cm a šírku 420 cm. Jej celková hmotnosť s obalom dodávateľa je 216 kg. Tieto rozmery umožňujú jej umiestnenie aj do menších priestorov bez toho, aby obmedzovala pohyb po miestnosti.

Toniks U L/P je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú moderný a funkčný nábytok s dlhou životnosťou a vysokou mierou pohodlia.

Parametre
Šírka420 cm
Hĺbka210 cm
Výška85 cm
OBJEM V ZABALENOM STAVE DODÁVATEĽA3.4827 m3
POČET BALÍKOV DODÁVATEĽA4 ks
KUSOV V BALENÍ DODÁVATEĽA1 ks
VÁHA S OBALOM DODÁVATEĽA216 kg
TYPOVÉ OZNAČENIEToniks U L/P
HĹBKA SEDADLA (CM)65
HĹBKA SEDADLA - VÄČŠIA (CM)90
HĹBKA SEDADLA OD - DO (CM)65 - 90
VÝŠKA SEDADLA (CM)40
ŠÍRKA PLOCHY NA SPANIE (CM)150
HĹBKA PLOCHY NA SPANIE (CM)360
CELKOVÁ PLOCHA NA SPANIE (Š X H CM)150 x 360
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽjednoduchá
ÚDRŽBAutierať namokro
HLAVNÁ FARBAsivá
DOPLNKOVÁ FARBAbiela
FARBAbiela / sivý melír
PREVEDENIE POŤAHUsivá
HLAVNÝ MATERIÁLlátka
MATERIÁLekokoža / látka
POŤAHOVÝ MATERIÁLlátka
NASTAVITEĽNÉ OPIERKY HLAVYnie
NASTAVITEĽNÉ OPIERKY RÚKnie
RELAXAČNÁ FUNKCIAnie
ROZKLADACIA FUNKCIAáno
ÚLOŽNÝ PRIESTORnie
ČALÚNENIE ZADNEJ ČASTIáno
DOPLNKOVÉ VANKÚŠEnie
ORIENTÁCIAobojstranná
ODERUODOLNOSŤ (CYKLY MARTINDALE)55000
Zobraziť ďalšie parametre
Rohová sedačka U s rozkladom Toniks U L/P - biela / sivý melírRohová sedačka U s rozkladom Toniks U L/P - biela / sivý melírRohová sedačka U s rozkladom Toniks U L/P - biela / sivý melírRohová sedačka U s rozkladom Toniks U L/P - biela / sivý melírRohová sedačka U s rozkladom Toniks U L/P - biela / sivý melírRohová sedačka U s rozkladom Toniks U L/P - biela / sivý melírRohová sedačka U s rozkladom Toniks U L/P - biela / sivý melírRohová sedačka U s rozkladom Toniks U L/P - biela / sivý melírRohová sedačka U s rozkladom Toniks U L/P - biela / sivý melírRohová sedačka U s rozkladom Toniks U L/P - biela / sivý melírRohová sedačka U s rozkladom Toniks U L/P - biela / sivý melírRohová sedačka U s rozkladom Toniks U L/P - biela / sivý melírRohová sedačka U s rozkladom Toniks U L/P - biela / sivý melírRohová sedačka U s rozkladom Toniks U L/P - biela / sivý melírRohová sedačka U s rozkladom Toniks U L/P - biela / sivý melírRohová sedačka U s rozkladom Toniks U L/P - biela / sivý melírRohová sedačka U s rozkladom Toniks U L/P - biela / sivý melírRohová sedačka U s rozkladom Toniks U L/P - biela / sivý melírRohová sedačka U s rozkladom Toniks U L/P - biela / sivý melírRohová sedačka U s rozkladom Toniks U L/P - biela / sivý melírRohová sedačka U s rozkladom Toniks U L/P - biela / sivý melír

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie
KONDELA

KONDELA

Spoločnosť KONDELA s.r.o. je slovenská obchodná spoločnosť so zameraním na veľkoobchod a maloobchod s nábytkom a bytovými doplnkami s pôsobnosťou na slovenskom trhu od roku 1992 a českom trhu od roku 2006, pričom k dnešnému dňu sa radí medzi najväčšie firmy v tejto oblasti u nás.

V ponuke nábytku značky Kondela nájde zákazník širokú škálu nábytku a bytových doplnkov, avšak veľmi silnou stránkou tejto spoločnosti je predovšetkým oddelenie čalúneného nábytku, tj. čalúnené sedacie súpravy v látke aj koži a viacfunkčné pohovky zaujímavé predovšetkým pre mladé rodiny v zaujímavom dizajne a atraktívnej cene. Okrem uvedeného sortimentu sa však v ponuke spoločnosti nachádza aj množstvo kuchynského, jedálenského, obývacieho, spálňového a  iného nábytku.

V záujme dosiahnutia a udržania kvality je spoločnosť certifikovaná štandardom ISO 9001.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín

Alternatívne produkty