Nachádzate sa tu

Rozkladací jedálenský stôl Valentino - svetlosivá / zlatá

160/200 x 90 x 76 cm
734.00s DPH
611.67 € bez DPH
Na objednávku
Predpokladaný termín doručenia piatok 16.08.2024
Doprava 7.90 €
Množstvo:
Kúpiť na splátky
Záruka 24 mesiacov
Značka: HALMAR

Rozkladací jedálenský stôl Valentino - svetlosivá / zlatá

Rozkladací jedálenský stôl Valentino je elegantným a praktickým doplnkom do každej modernej kuchyne alebo jedálne. S jeho svetlosivou a zlatou farbou prinesie do vášho interiéru nádych luxusu a štýlu.

Stôl je vyrobený z aglomerovaného materiálu MDF, ktorý je známy svojou vysokou odolnosťou a dlhou životnosťou. Povrch stola je pokrytý keramikou, čo mu dodáva jedinečný vzhľad a zvyšuje jeho odolnosť voči poškriabaniu a inému opotrebeniu. Podstavec stola je vyrobený z chrómovanej ocele, ktorá zaručuje stabilitu a pevnosť konštrukcie.

Jednou z hlavných vlastností tohto stola je jeho rozkladacia funkcia. Vďaka tomu môže byť stôl Valentino ľahko prispôsobený počtu osôb pri stole, s maximálnym zaťažením 100 kg. Jeho šírka sa dá upraviť od 160 cm do 220 cm, čo umožňuje pohodlné posedenie pre 8 osôb.

Údržba tohto stola je veľmi jednoduchá. Stačí ho utierať navlhko a bude vyzerať ako nový. Stôl je určený na celoročné použitie v interiéri.

Stôl Valentino je produktom značky Halmar, ktorá je známa svojou vysokou kvalitou a moderným dizajnom nábytku. S hmotnosťou 116,5 kg a rozmery 76 cm (výška), 90 cm (hĺbka) a 160 cm (šírka), tento stôl bude skvelým doplnkom do vášho domova.

Parametre
Šírka160/200 cm
Hĺbka90 cm
Výška76 cm
VÁHA S OBALOM DODÁVATEĽA118 kg
OBJEM V ZABALENOM STAVE DODÁVATEĽA0.5097 m3
ČISTÁ VÁHA DODÁVATEĽA116.5 kg
POČET BALÍKOV DODÁVATEĽA3 ks
KUSOV V BALENÍ DODÁVATEĽA1 ks
TYPOVÉ OZNAČENIEValentino
ŠÍRKA OD - DO (CM)160 - 220
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽvyžaduje zručnosť
ÚDRŽBAutierať navlhko
MAXIMÁLNE ZAŤAŽENIE (KG)100
HLAVNÁ FARBAsivá
FARBAsvetlosivá / zlatá
PREVEDENIE S LESKOMnie
HLAVNÝ MATERIÁLaglomerovaný materiál
MATERIÁLkeramika / MDF / chrómovaná oceľ
DRUH AGLOMEROVANÉHO MATERIÁLUMDF
ROZKLADACIA FUNKCIAáno
PRE POČET OSÔB8
Zobraziť ďalšie parametre
Rozkladací jedálenský stôl Valentino - svetlosivá / zlatáRozkladací jedálenský stôl Valentino - svetlosivá / zlatáRozkladací jedálenský stôl Valentino - svetlosivá / zlatáRozkladací jedálenský stôl Valentino - svetlosivá / zlatáRozkladací jedálenský stôl Valentino - svetlosivá / zlatáRozkladací jedálenský stôl Valentino - svetlosivá / zlatáRozkladací jedálenský stôl Valentino - svetlosivá / zlatáRozkladací jedálenský stôl Valentino - svetlosivá / zlatáRozkladací jedálenský stôl Valentino - svetlosivá / zlatáRozkladací jedálenský stôl Valentino - svetlosivá / zlatáRozkladací jedálenský stôl Valentino - svetlosivá / zlatáRozkladací jedálenský stôl Valentino - svetlosivá / zlatáRozkladací jedálenský stôl Valentino - svetlosivá / zlatáRozkladací jedálenský stôl Valentino - svetlosivá / zlatáRozkladací jedálenský stôl Valentino - svetlosivá / zlatáRozkladací jedálenský stôl Valentino - svetlosivá / zlatáRozkladací jedálenský stôl Valentino - svetlosivá / zlatáRozkladací jedálenský stôl Valentino - svetlosivá / zlatá

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie
HALMAR

HALMAR

Spoločnosť Halmar je dovozca a distribútor nábytku od výrobcov z celého sveta, ale taktiež ponúka výrobky domácich stredoeurópskych výrobcov. Má viac ako 1000 veľkoobchodných odberateľov v predovšetkým Poľsku a viac ako 100 zahraničných zákazníkov.

Halmar pôsobí na trhu od roku 1989, má potrebné znalosti, skúsenosti a logistické priestory o rozlohe viac ako 14 000 metrov štvorcových.

Hlavnými prednosťami spoločnosti Halmar ako distribútora nábytku sú:

  • atraktívne ceny
  • široký sortiment
  • veľká distribučná sieť po celej strednej Európe
  • efektívny predajný servis
Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín

Alternatívne produkty