Nachádzate sa tu

Šatníková skriňa s posuvnými dverami Gabriela New - dub wotan / biela

201.6 x 62 x 200 cm
442.00s DPH
368.33 € bez DPH
Skladom >5 ksSkladom >5 ks
Predpokladaný termín doručenia piatok 03.05.2024
Doprava 7.90 €
Množstvo:
Kúpiť na splátky
Záruka 24 mesiacov
Značka: KONDELA

Šatníková skriňa s posuvnými dverami Gabriela New - dub wotan / biela

Šatníková skriňa s posuvnými dverami Gabriela New je moderným a praktickým kusom nábytku, ktorý sa hodí do každého interiéru. Jej farebné prevedenie v odtieňoch dub wotan a biela dodá vášmu domovu eleganciu a štýl. Skriňa je vyrobená z aglomerovaného materiálu - laminovanej DTD, ktorý je známy svojou odolnosťou a dlhou životnosťou.

Tento model má rozmery 200 cm na výšku, 201.6 cm na šírku a hĺbku 62 cm, čo poskytuje dostatok priestoru pre uskladnenie vašich vecí. Skriňa má dve sekcie, každú s posuvnými dverami, čo umožňuje jednoduchý prístup k obsahu skrine bez potreby veľkého priestoru pre otváranie dverí.

Skriňa sa dodáva v demonte, ale jej montáž je jednoduchá. Pre udržiavanie čistoty stačí utierať navlhko. Tento produkt je určený na celoročné použitie a jeho tmavší odtieň dodá vášmu interiéru teplú atmosféru.

Vďaka svojej orientácii je vhodná na ľavú aj pravú stranu miestnosti. Tento model nepatrí medzi dizajnový nábytok, ale jeho moderný vzhľad a funkčnosť ho robia ideálnym doplnkom do každej domácnosti.

Šatníková skriňa s posuvnými dverami Gabriela New je kvalitným a praktickým riešením pre uskladnenie vašich odevov a iných predmetov. Jej jednoduchý, ale štýlový dizajn sa hodí do rôznych typov interiérov.

Parametre
Šírka201.6 cm
Hĺbka62 cm
Výška200 cm
KUSOV V BALENÍ DODÁVATEĽA1 ks
POČET BALÍKOV DODÁVATEĽA7 ks
OBJEM V ZABALENOM STAVE DODÁVATEĽA0.2482 m3
VÁHA S OBALOM DODÁVATEĽA143 kg
TYPOVÉ OZNAČENIEGabriela New
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽjednoduchá
ÚDRŽBAutierať navlhko
HLAVNÁ FARBAdub
DOPLNKOVÁ FARBAbiela
FARBAdub wotan / biela
PREVEDENIE S LESKOMnie
HLAVNÝ MATERIÁLaglomerovaný materiál
MATERIÁLlaminovaná DTD
DRUH AGLOMEROVANÉHO MATERIÁLUlaminovaná DTD
OSVETLENIEnie
FUNKCIA POMALÉHO ZATVÁRANIAnie
ORIENTÁCIAobojstranná
Zobraziť ďalšie parametre
Šatníková skriňa s posuvnými dverami Gabriela New - dub wotan / bielaŠatníková skriňa s posuvnými dverami Gabriela New - dub wotan / bielaŠatníková skriňa s posuvnými dverami Gabriela New - dub wotan / biela

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie
KONDELA

KONDELA

Spoločnosť KONDELA s.r.o. je slovenská obchodná spoločnosť so zameraním na veľkoobchod a maloobchod s nábytkom a bytovými doplnkami s pôsobnosťou na slovenskom trhu od roku 1992 a českom trhu od roku 2006, pričom k dnešnému dňu sa radí medzi najväčšie firmy v tejto oblasti u nás.

V ponuke nábytku značky Kondela nájde zákazník širokú škálu nábytku a bytových doplnkov, avšak veľmi silnou stránkou tejto spoločnosti je predovšetkým oddelenie čalúneného nábytku, tj. čalúnené sedacie súpravy v látke aj koži a viacfunkčné pohovky zaujímavé predovšetkým pre mladé rodiny v zaujímavom dizajne a atraktívnej cene. Okrem uvedeného sortimentu sa však v ponuke spoločnosti nachádza aj množstvo kuchynského, jedálenského, obývacieho, spálňového a  iného nábytku.

V záujme dosiahnutia a udržania kvality je spoločnosť certifikovaná štandardom ISO 9001.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín

Alternatívne produkty