Skrinka na stenu Malcolm SFW2D - dub canyon monument / sivý wolfram / potlač

120 x 31 x 51 cm
147.00s DPH
122.50 € bez DPH
Skladom u dodávateľa 4 ksZostávajú už len 4 ks
Predpokladaný termín doručenia pondelok 27.05.2024
Doprava 7.90 €
Množstvo:
Kúpiť na splátky
Záruka 24 mesiacov
Značka: BLACK RED WHITE
100%
Priemerné hodnotenie
Hodnotili 2 zákazníci
5star2x
4star0x
3star0x
2star0x
1star0x

Skrinka na stenu Malcolm SFW2D - dub canyon monument / sivý wolfram / potlač

Praktická závesná skrinka na stenu MALCOLM SFW2D obsahuje dve zavreté skrinky (každá má jednu policu) a otvorené police s malými priehradkami, ideálnymi pre všetky veci mladého študenta či žiaka. Maximálna nosnosť skrinky je 20 kg. Je vo farebnom prevedení dub canyon monument so zaujímavou potlačou v kombinácii s farbou sivý wolfram. Táto moderná kombinácia farieb vytvára najmodernejšie trendy dnešnej doby. Skrinka vyžaduje jednoduchú montáž. Jej rozmery sú (ŠxHxV): 120x31x51 cm, váži 22,9 kg. Úchvatná kolekcia Malcolm pretvorí aj tú najnudnejšiu detskú či študentskú izbu na izbu plnú fantázie, štýlu a dobrodružstva. Vyberajte z jednotlivých kúskov a vyčarujte z obyčajného príbytku čarovné a pokojné miesto.
Parametre
Šírka120 cm
Hĺbka31 cm
Výška51 cm
TYPOVÉ OZNAČENIEMalcolm SFW2D
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽvyžaduje zručnosť
ÚDRŽBAutierať navlhko
HLAVNÁ FARBAdub
FARBAdub canyon monument / sivý wolfram / potlač
PREVEDENIE S LESKOMnie
HLAVNÝ MATERIÁLaglomerovaný materiál
MATERIÁLfóliovaná DTD
DRUH AGLOMEROVANÉHO MATERIÁLUfóliovaná DTD
OSVETLENIEnie
FUNKCIA POMALÉHO ZATVÁRANIAnie
Skrinka na stenu Malcolm SFW2D - dub canyon monument / sivý wolfram / potlačSkrinka na stenu Malcolm SFW2D - dub canyon monument / sivý wolfram / potlačSkrinka na stenu Malcolm SFW2D - dub canyon monument / sivý wolfram / potlačSkrinka na stenu Malcolm SFW2D - dub canyon monument / sivý wolfram / potlačSkrinka na stenu Malcolm SFW2D - dub canyon monument / sivý wolfram / potlač
100%
Priemerné hodnotenie
Hodnotili 2 zákazníci
5star2x
4star0x
3star0x
2star0x
1star0x
100%
Dávid S.
05.11.2022
5
Skrinka je fakt krásny kus nábytku, ktorý skrášli celú izbu. Milo som bol pri skladaní prekvapený kvalitou spracovania. Výrobca myslel na všetko, ešte aj na obíjanie dvierok, ktoré je vymyslené polomäkkými nalepovacími "pampúšikmi" - veľmi jednoduché a zároveň efektné a plne funkčné. Jednoduchú montáž zvládne raz-dva 1 človek a aj umiestniť na stenu som to zvládol sám, keďže skrinka váži iba cca 30 kg. Akurát na vyvŕtanie dier budete potrebovať 10-ku vŕták - lebo toľko je priemer hmoždinky - čo nemusí mať každý. Dĺžka (120 cm) a výška (50 cm) sú pre mňa ideálne, hĺbku (32 cm) by som si vedel predstaviť aj väčšiu o 5 cm, aby sa tam dali umiestniť A4-vé papiere priečne, ale na druhej strane, väčšia hĺbka by mi mohla znamenať väčšie riziko zavadenia, takže je to takto ok. K záporom len toľko, že pri nosnosti iba 20 kg si musí človek dať pozor, aké ťažké veci chce umiestňovať. Tiež by som si vedel predstaviť iné úchytky. Dodávané kovové sú síce elegantné, ale aj menej praktické, keďže rúčky padajú k zemi a musia sa pri otváraní vždy najprv mierne podvihnúť. Tiež sú hlučnejšie, lebo kov bije na kov. Fixná plastová klasika by mi určite vyhovovala viac. Trošku ma prekvapil umelinový smrad vo vnútri skrinky - pravdepodobne od lepidla, ktorý ani po mesiacoch používania ešte nezmizol. To sú však drobnosti, celkovo vládne veľká spokojnosť.
  • dizajn dreva a dizajn skrinky
  • úložnosť a akurátna veľkosť
  • kvalita vyhotovenia
  • jednoduchá montáž
  • nižšia nosnosť
  • úchytky
100%
Kika j.
19.05.2020
5
Velmi spokojna som s nou. Montaz nam zo synom zabrala nejaky cas ale stoji za to.
  • cena
  • vela polic
  • neviem co

Najčastejšie zakúpené príslušenstvo a podobný tovar

BLACK RED WHITE

BLACK RED WHITE

Black Red White SA je najznámejšia poľská značka, ktorá patrí k najväčším výrobcom a distribútorom nábytku a interiérových doplnkov v Európe. BRW má 20 dcérskych spoločností. Na Slovenskom trhu pôsobí od roku 1992. Viac ako 40% svojej výroby exportuje.

Skupina BRW má v portfóliu predaj kvalitného nábytku rôzneho sortimentu ako kúpeľňový nábytok, kuchynské zostavy, stoly a jedálenské stoličky, čalúnený nábytok.

Jednou z hlavných činností BRW je využívanie prírodných zdrojov a starostlivosť o životné prostredie. Využívaním moderných technológií zaisťuje kvalitu výrobkov prihliadajúc na životné prostredie. Materiály, komponenty a technologické procesy spĺňajú ekologické požiadavky. Black Red White spĺňa všetky výrobné normy dané Európskou úniou.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín