Kovový rám Abeto / Pafos / Slide 144 cm - zlatá

144 x 38 x 20 cm
68.00s DPH
56.67 € bez DPH
Varianty:
Kovový rám Abeto / Pafos / Slide 144 cm - zlatáKovový rám Abeto / Pafos / Slide 144 cm - čierna
Na objednávku
Predpokladaný termín doručenia pondelok 27.05.2024
Doprava 4.90 €
Množstvo:
Kúpiť na splátky
Záruka 24 mesiacov
Značka: CAMA MEBLE

Kovový rám Abeto / Pafos / Slide 144 cm - zlatá

Tento kovový rám Abeto / Pafos / Slide od značky CAMA MEBLE je ideálnym doplnkom do vášho interiéru. S jeho moderným vzhľadom a svetlou zlatou farbou prinesie do vášho priestoru eleganciu a štýl. Rám je vyrobený z ocele, čo zaručuje jeho dlhú životnosť a odolnosť voči poškodeniu.

Rám má rozmery 144 cm na šírku, 20 cm na výšku a 38 cm na hĺbku, čo ho robí dostatočne veľkým pre rôzne použitie. Napriek svojej robustnosti je montáž tohto rámu jednoduchá, takže ho môžete ľahko premiestňovať podľa potreby.

Údržba tohto kovového rámu je tiež jednoduchá - stačí ho utierať navlhko. Tento produkt sa dodáva v demonte, ale nebojte sa, jeho zostavenie je veľmi jednoduché. Hoci tento rám nemá lesklé prevedenie, jeho svetlá zlatá farba dodáva elegantný dotyk akémukoľvek interiéru.

Kovový rám Abeto / Pafos / Slide je dostupný v niekoľkých farebných prevedeniach, takže si môžete vybrať ten, ktorý najlepšie zapadne do vášho interiéru. Tento produkt je určený na celoročné použitie, takže vám bude slúžiť bez ohľadu na ročné obdobie.

Bez ohľadu na to, či hľadáte doplnok do obývacej izby alebo TV stolík, tento kovový rám Abeto / Pafos / Slide je skvelou voľbou. S jeho moderným dizajnom a vysokou kvalitou materiálu prinesie do vášho domova eleganciu a funkčnosť.

Parametre
Šírka144 cm
Hĺbka38 cm
Výška20 cm
ČISTÁ VÁHA DODÁVATEĽA3 kg
OBJEM V ZABALENOM STAVE DODÁVATEĽA0.0238 m3
VÁHA S OBALOM DODÁVATEĽA3.5 kg
KUSOV V BALENÍ DODÁVATEĽA1 ks
TYPOVÉ OZNAČENIEAbeto / Pafos / Slide
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽjednoduchá
ÚDRŽBAutierať navlhko
HLAVNÁ FARBAzlatá
FARBAzlatá
PREVEDENIE S LESKOMnie
HLAVNÝ MATERIÁLkov
MATERIÁLoceľ
DRUH KOVUoceľ
Zobraziť ďalšie parametre
Kovový rám Abeto / Pafos / Slide 144 cm - zlatáKovový rám Abeto / Pafos / Slide 144 cm - zlatá

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie

Najčastejšie zakúpené príslušenstvo a podobný tovar

CAMA MEBLE

CAMA MEBLE

Značka Cama Meble je synonymom kvality a detailného vypracovania. Nábytok tohto výrobcu dokáže vyhovieť každému vkusu, no najmä tým zákazníkom, ktorí hľadajú netradičné riešenie v interiéri. Široká škála výrobkov umožňuje zákazníkovi také vyskladanie nábytku, aby boli zachované všetky jeho požiadavky na vzhľad a funkčnosť nábytku. Bezchybné vypracovanie výrobkov Cama Meble z kvalitných materiálov je garantom jeho spoľahlivosti.

Spoločnosť Cama Meble pôsobí na trhu s nábytkom dlhé roky a zaoberá sa projektovaním, výrobou, predajom a veľkoobchodnou činnosťou, pričom od počiatku svojej činnosti získala silnú pozíciu na stredoeurópskom trhu s nábytkom. Spoločnosť počas rokov svojej existencie získala množstvo spokojných zákazníkov a aj na základe spätnej väzby od nich a ich požiadaviek ďalej projektuje, vyvíja, rozširuje svoju ponuku a zlepšuje kvalitu svojich výrobkov.

Spoločnosť sa pri tvorbe svojích produktov riadi najnovšími svetovými trendami tak, aby v kombinácii s funkčnosťou a komfortom prinášala na trh originálny vzhľad svojho nábytku. Rozmanitosť nábytku Cama Meble umožňuje vytvárať vysokú variabilitu rozloženia nábytku vo veľkých, ale aj malých interiéroch.

Všetok nábytok Cama Meble je originálny a nesie patentovanú ochrannú známku.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín