Nachádzate sa tu

Okrúhly jedálenský stôl Medor - betón / čierna

120 x 120 x 76 cm
179.00s DPH
149.17 € bez DPH
Varianty:
Okrúhly jedálenský stôl Medor - biela / čiernaOkrúhly jedálenský stôl Medor - dub sonoma / čiernaOkrúhly jedálenský stôl Medor - dub tmavý / čiernaOkrúhly jedálenský stôl Medor - betón / čierna
Skladom >5 ksSkladom >5 ks
Predpokladaný termín doručenia piatok 17.05.2024
Doprava 7.90 €
Množstvo:
Kúpiť na splátky
Záruka 24 mesiacov
Značka: KONDELA

Okrúhly jedálenský stôl Medor - betón / čierna

Okrúhly jedálenský stôl Medor je moderným a praktickým doplnkom do každej jedálne. S jeho betónovou farbou a čiernymi detailmi sa hodí do interiéru v modernom štýle. Stôl je vyrobený z aglomerovaného materiálu MDF, ktorý je známy svojou odolnosťou a dlhou životnosťou. Kovové prvky dodávajú stolu pevnosť a stabilitu.

Stôl má priemer 120 cm, vďaka čomu poskytuje dostatok priestoru pre štyri osoby. Jeho výška 76 cm zabezpečuje pohodlné sedenie pri jedle. Hmotnosť stola s obalom dodávateľa je 33 kg, čo svedčí o jeho robustnosti.

Stôl Medor sa dodáva v demonte, ale jeho montáž je jednoduchá a rýchla. Pre údržbu stačí utierať navlhko, čím si zachová svoj atraktívny vzhľad po dlhú dobu. Tento stôl nie je len funkčným kusom nábytku, ale aj estetickým prvkom, ktorý oživí váš interiér.

Viacfarebné prevedenie umožňuje ľahkú kombináciu so zvyškom nábytku a dekorácií. Stôl Medor je ideálny pre každodenné použitie, ale aj pre špeciálne príležitosti, kedy sa stretávate s rodinou a priateľmi. S týmto stolom sa z jedla stane skutočný zážitok.

Stôl Medor je výrobok značky Kondela, ktorá je známa svojou kvalitou a precíznym spracovaním. Investujte do kvality a štýlu s týmto okrúhlym jedálenským stolom.

Parametre
Šírka120 cm
Hĺbka120 cm
Výška76 cm
POČET BALÍKOV DODÁVATEĽA2 ks
KUSOV V BALENÍ DODÁVATEĽA1 ks
VÁHA S OBALOM DODÁVATEĽA33 kg
OBJEM V ZABALENOM STAVE DODÁVATEĽA0.2082 m3
TYPOVÉ OZNAČENIEMedor
DODÁVA SAv demonte
MONTÁŽjednoduchá
ÚDRŽBAutierať navlhko
HLAVNÁ FARBAďalšie farby
DOPLNKOVÁ FARBAčierna
FARBAbetón / čierna
PREVEDENIE S LESKOMnie
HLAVNÝ MATERIÁLaglomerovaný materiál
MATERIÁLMDF / kov
DRUH AGLOMEROVANÉHO MATERIÁLUMDF
ROZKLADACIA FUNKCIAnie
PRE POČET OSÔB4
Zobraziť ďalšie parametre
Okrúhly jedálenský stôl Medor - betón / čiernaOkrúhly jedálenský stôl Medor - betón / čiernaOkrúhly jedálenský stôl Medor - betón / čiernaOkrúhly jedálenský stôl Medor - betón / čiernaOkrúhly jedálenský stôl Medor - betón / čiernaOkrúhly jedálenský stôl Medor - betón / čiernaOkrúhly jedálenský stôl Medor - betón / čiernaOkrúhly jedálenský stôl Medor - betón / čiernaOkrúhly jedálenský stôl Medor - betón / čierna

K tomuto produktu ešte nebolo písané žiadne hodnotenie.

Napíšte hodnotenie

Najčastejšie zakúpené príslušenstvo a podobný tovar

KONDELA

KONDELA

Spoločnosť KONDELA s.r.o. je slovenská obchodná spoločnosť so zameraním na veľkoobchod a maloobchod s nábytkom a bytovými doplnkami s pôsobnosťou na slovenskom trhu od roku 1992 a českom trhu od roku 2006, pričom k dnešnému dňu sa radí medzi najväčšie firmy v tejto oblasti u nás.

V ponuke nábytku značky Kondela nájde zákazník širokú škálu nábytku a bytových doplnkov, avšak veľmi silnou stránkou tejto spoločnosti je predovšetkým oddelenie čalúneného nábytku, tj. čalúnené sedacie súpravy v látke aj koži a viacfunkčné pohovky zaujímavé predovšetkým pre mladé rodiny v zaujímavom dizajne a atraktívnej cene. Okrem uvedeného sortimentu sa však v ponuke spoločnosti nachádza aj množstvo kuchynského, jedálenského, obývacieho, spálňového a  iného nábytku.

V záujme dosiahnutia a udržania kvality je spoločnosť certifikovaná štandardom ISO 9001.

Zobraziť produkty
Kvalitný zákaznícky servisNáš zákazník je na prvom mieste
Vrátenie tovaru do 30 dníMaximálne pohodlie pre vás
Top cenyU nás si vyberie každý
Tisícky tovaru skladomDoručenie už do 48 hodín

Alternatívne produkty